Ticketinfo Taxi Taxi!

TARIEVEN – MAART 2022 (Oudenaarde)

NORMAL TICKET
22
 • (excl. 1 euro reservatiekost)
VIP TICKET
36
 • (excl. 1 euro reservatiekost)
 • ° 3 drankjes naar keuze
  • ° programmaboekje
  • ° voorbehouden tafeltje in de foyer
  • ° in de pauze vergezeld met enkele lekkere versnaperingen/tapas
STUDENT TICKET
18
 • (excl. 1 euro reservatiekost)
 • ° enkel via mail
 • ° op vertoon van studentenkaart

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze tarieven & voorwaarden gelden enkel voor de productie Taxi Taxi! in de zaal (Aula Bernarduscollege in Oudenaarde) zoals vermeld op de website en op het aangekochte ticket.
Via het online ticketsysteem heb je 2 manieren om je tickets te betalen:
Pay: Pay biedt veilige online betalingen aan via Bancontact (België) of Ideal (Nederland). Je ontvangt onmiddellijk je tickets.
Overschrijving: Bij reservatie krijg je een orderbevestiging via mail. Daarop staat het bedrag en een gestructureerde mededeling die je moet gebruiken bij het overschrijven. Als wij de betaling zien binnen komen op de rekening, worden de tickets bezorgd via mail.
Alle tickettarieven zijn exclusief 1 euro reservatiekosten per aangekocht ticket.
Studententarieven kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via info@farcetheater.be én op vertoon van je studentenkaart. Reservaties die hier niet aan voldoen worden geannuleerd en de tickethouder wordt daarvan op de hoogte gebracht. Hierbij worden reservatiekosten nooit terugbetaald.
Voor rolstoelgebruikers zijn er enkele plaatsen voorzien vooraan in de zaal, zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van minstens 1 normal ticket, krijgen zij 1 ticket aan verminderd tarief (= prijs student ticket) aangeboden voor de begeleider. Reserveren hiervoor kan enkel via info@farcetheater.be
Indien de voorstelling niet
Indien de voorstelling niet uitverkocht is, kunnen nog tickets aangekocht worden aan de kassa van de theaterzaal.
Betaalde tickets, zowel cash of via overschrijving of via Pay, worden op geen enkele wijze terugbetaald indien de voorstelling op een reguliere manier plaatsvindt. Eveneens kunnen aangekochte tickets niet veranderd worden van tarief of datum.
Indien een voorstelling door omstandigheden niet kan doorgaan, zal die verplaatst worden naar een latere datum. In geval van definitieve annulering van de productie wordt er een regeling getroffen door middel van een tegoedbon ter waarde van het aangekochte bedrag door de tickethouder.
De voorstelling vindt plaats met gebruik van het COVID SAFE TICKET (CST).
Dit is in invoering vanaf 27 oktober 2021. Dit betekent dat iedere toeschouwer vanaf 12 jaar gecontroleerd zal worden om toegang te kunnen krijgen tot de voorstelling. Je dient in het bezit te zijn van een geldig CST, vergezeld van een geldige identiteitskaart. Indien één van deze documenten niet in orde is, wordt de toegang tot de voorstelling geweigerd.
Het CST is bedoeld om toegang te krijgen tot evenementen. Het verdere specifieke gebruik (bv.: al dan niet mondmasker verplicht) zal afhangen van de politieke beslissingen op dat moment. Het CST is enkel geldig in België. Het CST is identiek aan het EUROPEES CORONACERTIFICAAT. Indien u reeds beschikt over dit certificaat, hoeft u dus geen bijkomend document aan te vragen. Het gebruik van het CST is beperkt van duur, maar blijft van kracht tot nader order.
Bij aankoop van tickets word het e-mailadres van de koper bewaard en gebruikt om desbetreffende op de hoogte te houden van nieuwe of huidige producties van Het Farcetheater. Deze adressen worden nooit gedeeld met derden. Personen kunnen ten allen tijde zich uitschrijven op dit soort mails door een mail te sturen naar info@farcetheater.be
Iedere klant aanvaardt bij de aankoop van tickets deze algemene voorwaarden & tarieven zoals hierboven omschreven.

CONTACT

Voor alle info, vragen of boekingen rond tickets kan je terecht bij Laura De Sloover:

📧 laura@farcetheater.be

 📞 +32498.97.97.04