WAAR SPELEN WE?

GENT

THEATER SCALA

Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent

De Dendermondsesteenweg ligt vlak achter het Dampoortstation.
De Dendermondsesteenweg loopt richting Destelbergen.


Kom je van Brussel of de kust? 🚗
Neem op de E40 afslag Zwijnaarde – Antwerpen – Gent (E17), volg Gent-Centrum. Neem afslag nr. 1 – alle richtingen. Aan de lichten ga je rechts de Keizersvest op, volg dan de Heirnislaan en vervolgens Kasteellaan. Dan kom je uit aan het Dampoortstation. Volg dan richting Destelbergen en even verderop kom je Theater Scala tegen.

Kom je van Antwerpen? 🚗
Neem op de E17 de afslag R4-Gent-Zeehaven. Neem vervolgens afslag nr. 4 – Zele – Destelbergen – Centrum. Je komt uit op de Dendermondsesteenweg. Volg een vijftal kilometer richting Gent. Je komt uit aan Theater Scala en dan het Dampoortstation.

Parkeren? 🚗 🅿️
Theater Scala heeft, tijdens voorstellingen, de parking ter beschikking van het winkelcentrum gelegen op de Dendermondsesteenweg.

Je kan ook steeds parkeren op de parking van het Dampoortstation. De Dendermondsesteenweg ligt vlak achter het station. Ook is er parkeermogelijkheid aan de parking gelegen tussen de bushaltes en de Carrefour Market of in de aanpalende straten. .

Voor de doorzetters zijn er op 20 minuten stappen ook de ondergrondse parkings van de Vrijdagmarkt en Reep.

Openbaar vervoer? 🚌🚎🚂
Theater Scala is ook goed te bereiken met trein of bus. Het ligt op een vijftal minuten stappen van het Dampoortstation.

Kijk op www.nmbs.be of www.delijn.be voor de uurregeling.

👉 Theater Scala is gelegen waar je het rode bolletje ziet met ‘Theaterplatform Gent’.

De meest nabijgelegen parking is die van het winkelcentrum waar je onder meer de ketens ‘Leen Bakker’ en ‘Hubo’ terugvindt. Verderop vind je de parking van het Dampoortstation en de parking gelegen voor de ‘Carrefour Market’.