NORMAL TICKET
22,5
  • + €1 reservatiekost
VIP TICKET
38
  • + €1 reservatiekost
STUDENT TICKET
20
  • + €1 reservatiekost
ABO-FORMULE
45
  • + €1 reservatiekost
GELDIGHEID TARIEVEN
Deze tarieven & voorwaarden gelden enkel voor de productie Kerst Zonder Ballen in de theaterzalen CC Maskerade (Oudenaarde – Mater), Nieuwe Melac (Zwijnaarde) en CC De Branding (Middelkerke) zoals vermeld op de website en op het aangekochte ticket. De weergegeven prijzen zijn telkens inclusief 6% btw. 
BETALINGSMETHODES
Via het online ticketsysteem heb je 2 manieren om je tickets te betalen:
Pay: Pay biedt veilige online betalingen aan via Bancontact (België) of Ideal (Nederland). Je ontvangt onmiddellijk je tickets.
Overschrijving: Bij reservatie krijg je een orderbevestiging via mail. Daarop staat het bedrag en een gestructureerde mededeling die je moet gebruiken bij het overschrijven. Als wij de betaling zien binnen komen op de rekening, worden de tickets bezorgd via mail.
RESERVATIEKOSTEN
Alle tickettarieven zijn exclusief 1 euro reservatiekosten per aangekocht ticket. Hier kan niet van worden afgeweken bij aankoop en versturing van de tickets naar het desbetreffende e-mailadres van de klant. De weergegeven reservatiekosten zijn inclusief 6% btw.
INFO STUDENTEN
Studententarieven kunnen enkel gereserveerd worden via info@farcetheater.be én op vertoon van je studentenkaart. Reservaties die hier niet aan voldoen worden geannuleerd en de tickethouder wordt daarvan op de hoogte gebracht. Hierbij worden reservatiekosten nooit terugbetaald.
ROLSTOELGEBRUIKERS
Voor rolstoelgebruikers zijn er enkele plaatsen voorzien vooraan in de zaal, zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van minstens één normal ticket, krijgen zij één ticket aan verminderd tarief (= prijs student ticket) aangeboden voor de begeleider. Reserveren hiervoor kan enkel via info@farcetheater.be 
TICKETS AAN DE KASSA
Indien de voorstelling niet uitverkocht is, kunnen nog tickets aangekocht worden aan de kassa van de theaterzaal zolang de voorraad strekt. 
GEEN TERUGBETALING
Betaalde tickets, zowel cash of via overschrijving of via Pay, worden nooit terugbetaald indien de voorstelling op een reguliere manier plaatsvindt. 
WAT BIJ ANNULERING DOOR PRODUCENT?
Indien een voorstelling door omstandigheden niet kan doorgaan, zal die verplaatst worden naar een latere datum. In geval van definitieve annulering van de productie wordt er een regeling getroffen door middel van een tegoedbon ter waarde van het aangekochte bedrag door de tickethouder.
PRIVACY POLICY
Bij aankoop van tickets word het e-mailadres van de koper bewaard en gebruikt om desbetreffende op de hoogte te houden van nieuwe of huidige producties van Het Farcetheater. Deze adressen worden nooit gedeeld met derden. Personen kunnen ten allen tijde zich uitschrijven op dit soort mails door een mail te sturen naar info@farcetheater.be 
AKKOORD
Iedere klant aanvaardt bij de aankoop van tickets deze algemene voorwaarden & tarieven zoals hierboven omschreven.

CONTACT

%d bloggers liken dit: