PARTNERS

Als professioneel en commercieel theatergezelschap zijn wij onze partners heel erg genegen. Wil je ook een partnership met ons aangaan? Dat kan!

Wij hebben verschillende formules uitgewerkt die jouw bedrijf positief in de kijker zetten!

Meer informatie? Contacteer ons via anthony@farcetheater.be

Comfortlift Orona: wij verhogen uw comfort!

Comfortlift Orona werd meer dan 50 jaar terug in het leven geroepen met één duidelijk doel: het leven van mensen met een beperking, hetzij door handicap, hetzij door ouderdom, eenvoudiger maken. Mensen terug mobiel maken: dat is wat ze goed en vooral gewoon graag doen.

Traplift op maat

Veilig en comfortabel terug de trap op en af? Langer genieten van je eigen woning? Comfortlift helpt je graag op weg! Of je nu een rechte trap heeft of net een hele smalle met bochten: zij hebben een traplift voor elke soort trap. 

Hefplateaus

Zorgeloos de trap op en af? Met een rolstoel kan dat een zware opgave zijn. Hun hefplateaus en plateauliften passen op nagenoeg elke trap, of het nu gaat om een rechte trap, een trap met meerdere verdiepingen of een trap met bochten. Comfortlift Orona biedt je het ruimste aanbod hefplateaus in België. 

Huisliften

Naast trapliften en hefplateaus plaatsen zij ook diverse types huisliften! Huisliften voor in grote of kleine woningen, met of zonder schachtput en volledig afgestemd op uw behoefte. Zowel voor bouwondernemingen, architecten als particulieren. 

Goederenliften

Van een handige transportlift voor de grootkeuken tot een industriële goederenlift voor grote magazijnen en opslagruimtes: Comfortlift heeft het in huis! Hun goederenliften brengen de grootste zwaargewichten eenvoudig naar de juiste plek. 

Hanssens Hout: jouw hout- en interieurspecialist!

Hanssens Hout is een groothandel met klanten in Gent en ver daarbuiten. Al jarenlang koop je daar het meest kwalitatieve hout voor alle toepassingen. Ze zijn ook gekend voor hun fijne maatwerk.

Welke lengte, breedte of dikte je ook zoekt van een bepaalde houtsoort: je koopt het bij Hanssens Hout, met snelle afhaling en levering!

Van isolatie en interieur tot dak, gevel en tuin: Hanssens Hout kiest resoluut voor hout omdat het een fascinerend en natuurlijk materiaal is. De verscheidenheid aan tekeningen, structuren en kleuren maakt het hout tot een unieke grondstof.

Steunend op een jarenlange traditie, praktische ervaring en dagelijks contact met hout heeft dit materiaal voor Hanssens Hout geen geheimen meer. Zij kennen als geen ander alle mogelijkheden van hout.

In Gent vind je hun uitgebreide assortiment, dus kom gerust eens langs in hun groothandel om je favoriete hout te kopen. Je kan hardhout kopensteigerhout kopen… Of ontdek het op eigen houtje via www.hanssenshout.be

Verzekeringen Wim Baert: Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen!

Deze verzekeringsmakelaar is een kostbare bondgenoot voor de bescherming van je dierbaren en bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken je waarborg zijn op een goede verzekering.

Onafhankelijke raadgevers

Door hun onafhankelijkheid staat Verzekeringen Wim Baert ook steeds aan jouw zijde bij een schadegeval. Een schadegeval is voor hen één van de mogelijkheden om hun meerwaarde voor jou te bewijzen. Zo kunnen zij adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden ze verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. Ze onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor jou een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van jezelf, je gezin of je bedrijf.

Door Brocom erkend

Verzekeringen Wim Baert is ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor heb je de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden.

Wat maakt hun kantoor uniek?

Verzekeren alles en iedereen.

Beschikken over eigen vervangwagens die je bij een ongeval gratis ter beschikking worden gesteld.

Vlotte schaderegelingen en een dienstverlening om U tegen te zeggen!

Maken steeds een vergelijkende studie tussen verschillende maatschappijen en bieden je de beste voorwaarden aan de scherpste premies aan.

Specialisatie KMO verzekeringen.

Meer info over je toekomstige of huidige verzekeringsmakelaar vind je op www.verzekeringenwimbaert.be

De Riemaecker Printing is een “flink uit de kluiten gewassen familiebedrijf”, met alle charmes en kwaliteiten van dien, maar wél met de allures van een eigentijds grafisch bedrijf. Het bestaat sinds 1947 en is aan de derde generatie toe.

Ze hebben een offset- én een digitale afdeling; digitaal kan interessant zijn bij kleinere oplages en bij personalisatie van drukwerk. Als drukkerij is De Riemaecker Printing heel sterk bezig met het milieu en met duurzaam ondernemen. Zij zijn ook FSC-gecertificeerd.

Het staat garant voor een doorgedreven persoonlijke service, een hoge kwaliteit én scherpe prijzen.

Meer info vind je op www.deriemaecker.be of volg hen op Facebook en Instagram.

Gesprek

Nood aan inspiratie? Klaar voor een marketingboost? Grafisch bureau Grafica ontmoet je graag, bij jou op kantoor of in hun creatieve loft. Jij vertelt hen over je bedrijf, visie en toekomstplannen. Zij bepalen de beste online en offline strategie voor jouw succes.

Creatie

Grafica analyseert de noden van je bedrijf en vertaalt dit naar een tot in de puntjes verzorgd reclameconcept. Van brainstorm tot ontwerpfase, van technische ondersteuning tot uitvoering: onze fotografen, ontwerpers en webdesigners brengen jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Opvolging

Zij geloven in langetermijnrelaties. Met persoonlijke opvolging en nauw contact. Het resultaat? Een vlotte en doeltreffende service.

Is jouw bedrijf ook klaar om te scoren?

Feestwinkel.be heeft kwalitatief het beste aanbod carnavalskleding in België. Daarom dragen onze acteurs uiteraard kledij van hen! Alles om in thema te feesten of je te verkleden, maar ook allerlei decoratie en accessoires vind je op hun website www.feestwinkel.be

Fleur nu ook je evenement op met de allermooiste ballondecoraties van de Feestwinkel. Ontdek ze op de webshop, in de winkel of www.ballondecoraties.be

BLITSS Creaties in Oudenaarde knipt je haar altijd perfect én in een gezellige sfeer. Ze zijn dus geknipt om onze partner te zijn. Met als gastvrouw Nadine kan je er van maandag t.e.m. zaterdag terecht voor jouw snit, kleuradvies, styling… Je kan online (Facebook of Instagram) een afspraak maken of via het gsm-nummer 0497.31.03.61.

Wil je opvallen met mooie, verzorgde nagels op de première van onze producties? Dan maak je best een afspraak bij Crème de la Crème. Maar ook voor gelaatsverzorgingen of pedicure kan je er terecht. Het schoonheidsinstituut bij uitstek!

%d bloggers liken dit: