PARTNERS

Als professioneel en commercieel theatergezelschap zijn wij onze partners heel erg genegen. Wil je ook een partnership met ons aangaan? Dat kan! Wij hebben verschillende formules uitgewerkt die jouw bedrijf positief in de kijker zetten!

Meer informatie? Mail naar info@farcetheater.be


Afbeeldingsresultaat voor orona

Een lift nodig? Slechtst één (web)adres: www.coopman.orona.be Als nummer-1 in liften, roltrappen en rolpaden mogen zij niet ontbreken bij de nummer-1 in farces. Liften Coopman-Orona is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage, de installatie, het onderhoud en de modernisering van liften, roltrappen, horizontale rolpaden, enzovoort…  Let it roll!


SB Interieur richt woningen, winkels en horecazaken in, maar ook kantoren en flats. Zowel nieuwbouw en renovatie, uitbreiding van bestaande woningen, poolhouses en outdoorprojecten neemt SB Interieur aan in binnen- én buitenland. Alle eetstandjes in de Ghelamco Arena van KAA Gent zijn van hun hand en recent bouwden ze ook de Porsche-standen op het WTA Tornooi in Stuttgart.

Hun vakkennis en ervaring is dan ook hun grootste troef en straalt daarom dezelfde waarden uit als Het Farcetheater. SB Interieur zal dan ook het mooie, moderne decor maken voor ‘Harrie let op de kleintjes’. Bekijk zeker hun website eens om een zicht te krijgen op hun fantastische designs: www.sbinterieur.net

SB Interieur ontwerpt ook buitenkeukens en -bars die je kan huren en/of kopen. Meer info op www.casaumana.be


Feestwinkel.be heeft kwalitatief het beste aanbod carnavalskleding in België. Daarom dragen onze acteurs uiteraard kledij van hen! Alles om in thema te feesten of je te verkleden, maar ook allerlei decoratie en accessoires vind je op hun website www.feestwinkel.be

Fleur nu ook je evenement op met de allermooiste ballondecoraties van de Feestwinkel. Ontdek ze op de webshop, in de winkel of www.ballondecoraties.be


Verzekeringen Wim Baert kan je verzekeren dat je bij hen goed verzekerd bent. Ze zijn een kostbare bondgenoot voor de bescherming van je dierbaren en bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk een beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken je waarborg zijn op een goede verzekering. Zij verzekeren je dan ook op een hilarische komedie bij Het Farcetheater. Meer info over je toekomstige of huidige verzekeringsmakelaar vind je op www.verzekeringenwimbaert.be


Onze mediapartner is Present in Gent! Het is dé nieuwe Gentse storyteller met een verhaal over het leven/ beleven in & uit Gent. Hun naam heeft een dubbele betekenis: het ervaren hun aanwezigheid en het cadeaugevoel. Het wil met zijn allen sociaal-cultureel relevant zijn waarbij de link met Gent hoog in het vaandel wordt gedragen.

Hun reporters gaan zoveel mogelijk ter plaatse naar o.a. theater, performance, muziek, optredens, comedy, sport… Elk van hen deelt op hun eigen manier de reportages met foto’s, filmpjes, interviews… Present in Gent houdt ook van humor en dingen met een hoek af waardoor ze perfect bij Het Farcetheater passen. Maar wat we precies gaan doen, houden we nog eventjes geheim! 

Meer info over Present in Gent vind je op hun Facebook- en Instagrampagina.


Afbeeldingsresultaat voor flaneur clothing

Jong en roekeloos? Elegant, maar ook wat arrogant? Een vleugje Gent? Dan vind je bij Flâneur de kledij die je nodig hebt wanneer je komt kijken naar Het Farcetheater. Bestel ze nu via www.flaneurclothing.com


Afbeeldingsresultaat voor vanderhaegen potatoes the art of potatoes

Kunst kan van alles zijn, van theater tot aardappelen. Met hun slogan ‘The Art of Potatoes’ verwerkt Vanderhaegen Potatoes de meest geschikte aardappelen tot vers geschilde aardappelproducten. Het zorgt ervoor dat de aardappelen hun versheid, smaak, en aroma’s optimaal behouden blijven. Met hun kwaliteit en ambacht is het een perfecte partner voor Het Farcetheater. Meer informatie vind je op hun webstek.


Kapsalon Red in Oudenaarde en Gent knipt je haar altijd perfect én in een gezellige sfeer. Ze zijn dus geknipt om onze partner te zijn. Je kan er van maandag t.e.m. zaterdag terecht voor jouw snit. Op donderdag is er zelfs laatavond-service tot 20u. Je kan ook online een afspraak maken via de website.


Moonshine Coyote is een stijlvol en trendy lounge- dancebar in het centrum van Oudenaarde. In hun ‘countrystyle’ interieur en zuiders zonneterras met palmbomen kan je genieten van de ontspannen cosy sfeer en kan u zich elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21u uitleven op de groovy hits van de 70-80-90’s of hedendaagse muziek gespeeld door onze huis-dj. Het klassevolle en leuke interieur is -uiteraard- gemaakt door SB Interieur.

Moonshine Coyote kan je ook reserveren voor privéfeestjes of business evenementen. Genieten in stijl kan dankzij een van hun VIP- en B2B-formules. Meer zien via www.moonshinecoyote.be of kom gewoon eens langs? Misschien spot je daar dan wel een van onze acteurs of regisseur!


Afbeeldingsresultaat voor crelan zingem

Sparen of beleggen? Lenen of verzekeren? Dan moet je uiteraard bij Crelan Bank in Zingem zijn. De beste service op maat! Neem gerust contact op via de website.


Wil je opvallen met mooie, verzorgde nagels op de première van ‘Harrie let op de kleintjes‘? Dan maak je best een afspraak bij Crème de la Crème. Maar ook voor gelaatsverzorgingen of pedicure kan je er terecht. Het schoonheidsinstituut bij uitstek! Meer informatie vind je op hun website: www.creme-delacreme.be