OVER

Een professioneel en commercieel theatergezelschap dat farces brengt, komedies dus.

“En tes veur te lachen!” De thuisbasis is Gent waar we altijd onze première spelen, maar we spelen ook nog op andere plekken zoals Middelkerke, Oudenaarde & Antwerpen.

ONZE ACTEURS SNIJDEN DE GEBOORTETAART BIJ DE PERSVOORSTELLING VAN ‘HARRIE LET OP DE KLEINTJES’.

Voor ons eerste stuk speelden we Harrie let op de kleintjes, de Vlaamse première van de Nederlandse koning van de klucht, Jon van Eerd. Het werd een hilarische theaterbelevenis met alles erop en eraan: slaande deuren, verwisselingen, misverstanden, allerhande verkleedpartijen én vooral heel veel humor! We speelden in februari 2020, maar alle hernemingen dat jaar werden afgelast vanwege de corona-maatregelen.

Eind 2020 kwamen we gelukkig met een online alternatief: De Pan van de Kerstman. Dit deden we in samenwerking met Theatercompagnie De Kroon, Creafant vzw en Calme BV. Ook in het voorjaar van 2021 kozen we voluit voor online met Het Farcetheater vertelt en de online parodie Komen Fretn. Maar vanaf de zomer van 2021 maken we opnieuw theater voor een echt publiek!

Het Farcetheater kan natuurlijk niet bestaan zonder onze partners.  Coopman-Orona zet ons mee in de lift. Met het materiaal van Hanssens Hout zorgen we voor een fantastisch decor. Feestwinkel.be zorgt voor de formidabele verkleedkostuums. De Riemaecker Printing bezorgt ons het beste drukwerk: affiches, flyers, banners, programmaboekjes… Die zijn op hun beurt vakkundig gemaakt door grafisch bureau Grafica. En zoals Verzekeringen Wim Baert je goed verzekert, verzekeren wij jou op de beste komedie. Onze hair styling & make-up is ook perfect dankzij BLITSS Creaties en voor onze schoonheidsverzorging zorgt Crème de la Crème.

We zijn een heel open team! Dus heb je een vraag, een opmerking of wil je ons helpen? Contacteer ons dan gerust.

Wij hopen je alvast van harte te ontvangen en te doen lachen op een van onze voorstellingen.

Tot gauw!

Het Farcetheater

ONZE CAST VAN ‘HARRIE LET OP DE KLEINTJES’ SAMEN MET AUTEUR JON VAN EERD EN DE ORIGINELE CAST UIT NEDERLAND.

%d bloggers liken dit: