OVER

Een professioneel en commercieel theatergezelschap dat farces brengt, komedies dus.

En tes veur te lachen! De thuisbasis is Gent waar we onze voorstellingenreeks zullen spelen.

ONZE ACTEURS SNIJDEN DE GEBOORTETAART BIJ DE PERSVOORSTELLING VAN ‘HARRIE LET OP DE KLEINTJES’.

Voor ons eerste stuk spelen we ‘Harrie let op de kleintjes’, de Vlaamse première van de nieuwe Nederlandse koning van de klucht, Jon van Eerd. Het wordt een hilarische theaterbelevenis met alles erop en eraan. Verwacht je dus maar aan slaande deuren, verwisselingen, misverstanden, allerhande verkleedpartijen én vooral heel veel humor! Vanaf februari 2020 in het Gentse Theater Scala!

Het Farcetheater kan natuurlijk niet bestaan zonder onze partners.  Coopman-Orona zet ons mee in de lift. Met het materiaal van Hanssens Hout zorgen we voor een fantastisch decor. Feestwinkel.be zorgt voor de formidabele verkleedkostuums. Flâneur Clothing zorgt voor de fancy kledij van onder meer Jamie-Lee. En zoals Verzekeringen Wim Baert je zeker goed verzekert, verzekeren wij jou op de beste komedie aan de beste prijzen.

Red by Hair & Colors legt ons haar perfect en voor de mooie nageltjes van de actrices zorgt Crème de la Crème. Vanderhaegen Potatoes en hun kunst om aardappelproducten te produceren, zet zich om in onze kunst om komedies te maken. Kortom: Present In Gent zijn als komisch theatergezelschap, is ons doel!

We zijn een heel open team, dus heb je een vraag, een opmerking of wil je ons helpen? Contacteer ons dan gerust.

Wij hopen je alvast van harte te ontvangen en te doen lachen op een van onze voorstellingen.

Tot gauw!

Het artistiek team van ‘Het Farcetheater’

ONZE CAST SAMEN MET AUTEUR JON VAN EERD EN DE ORIGINELE CAST UIT NEDERLAND.