VERHAAL

HARRIE LET OP DE KLEINTJES is een knotsgekke komedie van Jon van Eerd. De Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee bij onze Noorderburen. Dit was de Vlaamse versie!

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de kolonel. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van.

Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, wil hij ook nog eens meegaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan.

Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op.


TRAILER


PERS

Hieronder vind je een greep uit de artikels en interviews over de aankondiging van Het Farcetheater & Harrie let op de kleintjes. Klik op de krantenkop om de link te openen.

Het Laatste Nieuws

Het Nieuwsblad

Story

Dag Allemaal

Primo Magazine

Krant van West-Vlaanderen

Guido Gids/ Magazine

Rondom (Het Nieuwsblad)

De Telegraaf (NL)

BOA NEWS

%d bloggers liken dit: