Zo vader, zo zoon!

Met ZO VADER, ZO ZOON! waait er volgend seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Een opeenstapeling van onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen deze voorstelling tot een ongekend komisch hoogtepunt.

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) woont bij zijn succesvolle zoon (Anthony Van Caeneghem) in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden Junior aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er dan ook alles aan om de papa het huis uit te krijgen. 

Maar Harrie wil hier uiteraard een stokje voor steken. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. En dus bedenkt Harrie een ingenieus plan om die heks in één klap te dumpen, én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van de bevriende buurman.

Maar hun plan blijkt iets moeilijker dan gedacht. Verwacht je aan heel wat verkleedpartijen, ongelukken, misverstanden en allerlei intriges!

De volledige cast wordt later bekendgemaakt.